ISSN 1312-0379

Работа и музика

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Свобода за народа
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
georgivar
Site Admin

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Сеп 19, 2002 11:35    Заглавие: Работа и музика Отговорете с цитат

Чудех се доколко музиката влияе върху работата ви.

Има ли значение това, което слушате върху начина, по който изглежда дизайна ви или работи кода ви? (звучи странно Smile ). Вдъхновява ли ви по някакъв начин? И неща от този сорт.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
xirho

Местожителство: neotokyo

МнениеПуснато на: Чет Сеп 19, 2002 15:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Е, не може да промени начинът по който се пише кода \e... пък и някой ако напише <htmlYO> едва ли ще има ефект...\ но на външния определено влияе :D
kmakaveev

МнениеПуснато на: Чет Сеп 19, 2002 15:30    Заглавие: Ахъм! Отговорете с цитат

Влияе и още как! И не само това! Понякога музиката създава много добро темпо за работа и така тя(работата) се върши по-качествено и по-бързо(понякога!). Много е важно и дали кафето до теб е с три лъжички захар или не! Very Happy
WakeOP

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Сеп 20, 2002 12:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре де... то е ясно, че влияе Smile
Въпросът е коя музика как ви влияе.
Ако трябва да започна аз... в момента правя една техническа илюстрация в CorelDraw и съм зациклила на Fear Factory и Rammstein... много се връзват, според мен Smile

Хайде, кой е следващия? Laughing Embarassed
nmk

МнениеПуснато на: Пет Сеп 20, 2002 20:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Chudq se az sega, dali Georgia ili Verdana se chetat po-lesno w dulug text i da si priznaq Les Negresses Vertes ne mi pomagat mnogo.

No az taka ili inache durzha winamp na shuffle prez 30Gb po cql den, taka che se sumnqwam da ima nqkakwo wliqnie kakwa muzika slusham.

Wizh, ako nqma muzika...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
xirho

Местожителство: neotokyo

МнениеПуснато на: Съб Сеп 21, 2002 11:40    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз съм така на shuffle по цял ден(всъщност цяла вечер ;] ) на горе~долу толкова(32гб) mp3-ки... обаче ако трябва нещо да се направи бързо, пускам eminem(тук трябва за светне голяма табела която да ви казва че трябва да се смеете, обаче от каде да намеря табела!?)
jd

Местожителство: София, BG

МнениеПуснато на: Нед Сеп 29, 2002 21:06    Заглавие: Отговорете с цитат

ами не съм забелязал да има голямо влияние... Cool
хем, че понякога като съм в настроение, с хубава музичка се получават и хубави неща Laughing
moonjogger

МнениеПуснато на: Сря Окт 02, 2002 13:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Ox taq muzika Wink
Sus sigurnost koda mi e po-bugav ako slusham neshto v stil Chill out Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Leycca
Нелегален

МнениеПуснато на: Пон Окт 07, 2002 15:02    Заглавие: Blue lines Отговорете с цитат

Osnovno Massive attack... ili niakakvo jazz ama po depresarsko. Dosta stimulira pisaneto na kod. A za design ne znam. No koda vliza dobre s Massive.
Върнете се в началото
boner4o

МнениеПуснато на: Вто Окт 08, 2002 9:36    Заглавие: на мен пък ми пре4и Отговорете с цитат

като слушам музика и се разконцентрам и ба4кането отива по дяволите - ина4е - Масив са много добре - ама при мен само за леки корекции Shocked
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
blur

МнениеПуснато на: Вто Ное 05, 2002 17:26    Заглавие: Отговорете с цитат

vie rabotite, ili spite na rabota Question Mr. Green
Върнете се в началото
rovas

МнениеПуснато на: Сря Ное 06, 2002 8:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Когато е много шумно наоколо, най-добре е chillout някакъв да си пусна и става идеален фон...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
asenpetrov

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Сря Ное 13, 2002 1:03    Заглавие: Отговорете с цитат

MUSIC Very Happy Винаги съм бил на мнение, че когато земният ми път свърши, едно от нещата което ще ми липсва е музиката... абе, тв'а много песимистично излезе ...ДАМН! Не мога без музика...все едно да не си рънна Photoshop..И като гледам, винаги музиката е влияела на дизайна.

Arrow recommend :::: FSOL :: Cristal Method :: Kid Loco :: Ugly Duckling :: All from Ninja Tune :: abe to krai niama ako pochna da izbroiavam...

Ne spiraite uredbata... Wink
plakatista
Нелегален

МнениеПуснато на: Чет Яну 02, 2003 14:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Zaduljitelno muzika vinagi ako niama ne moga da bachkam
a da li vliae na dizaina... razlichno e poniakoga da ako poiskam ) no povecheto puti ne...e segas um zaciklil na Disturbed obache praa layout za edno fermersko cd ako zema da se povliaa ot muzikata she nastane ebati masakura:)))
Върнете се в началото
aD

МнениеПуснато на: Пет Яну 03, 2003 1:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Good music -> good design
Bad music -> bad design
Bad design -> bad life

It is all connected.

Inspiration Sources Arrow A Perfect Circle, Pearl Jam, Massive MF Attack, Tori Amos, Loreena Mckennitt, Deftones etc.
Върнете се в началото
madlen

Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Пет Яну 17, 2003 22:19    Заглавие: Отговорете с цитат

dammm
az sled dalgi i obshirni prouchvania ostanovih, che nai-dobrata pesen za rano sutrin e ATB - 9AM till i come.
vecher.....amiiii kakvo i da slushash Razz vse tazi, no ot towa mnogo zavisi i kakvo shte satvorish Wink
Върнете се в началото
soulcollector

МнениеПуснато на: Чет Яну 23, 2003 22:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Muzikata e mnogo vajna. Az bez muzika ni6to ne hva6tam da pravq. Ina4e ne vliq mnogo vyrhu design-a. Prosto i muzikata i design-a se opredelqt ot nastroenieto.
GFY

МнениеПуснато на: Пон Мар 17, 2003 2:10    Заглавие: Отговорете с цитат

музиката помага !

когато пиша рекламни слогани или правя нешо на photoshop-a например което става бавно, препочитам последния албум на Bruce Springsteen, понякога и Минчо Минчев със Софииски солисти

ако съм го ударил на batch процес и Kid Rock ми идва добре Very Happy

имаше един ( малко лапешки ) филм с Брус Уилис, където с партньора си бяха престъпници и знаеха продължителността на доста песни и се съобразяваха с това докато правеха престъпления (Cat is an animal, with .....), та и аз така по някой път, занам че на Bon Jovi албума Bounce ми е колкото да изпратя страницата по която работя на партньорите ми за link exchange
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Свобода за народа Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети