Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
georgivar Site Admin
|
Пуснато на: Чет Сеп 19, 2002 11:35 Заглавие: Работа и музика |
|
|
Чудех се доколко музиката влияе върху работата ви.
Има ли значение това, което слушате върху начина, по който изглежда дизайна ви или работи кода ви? (звучи странно ). Вдъхновява ли ви по някакъв начин? И неща от този сорт. |
|
Върнете се в началото |
|
|
xirho
|
Пуснато на: Чет Сеп 19, 2002 15:10 Заглавие: |
|
|
Е, не може да промени начинът по който се пише кода \e... пък и някой ако напише <htmlYO> едва ли ще има ефект...\ но на външния определено влияе :D _________________ | eat. smoke. drink coffee. love the people around u. smile every day. say hello 2 strangers. take care. |
|
Върнете се в началото |
|
|
kmakaveev
|
Пуснато на: Чет Сеп 19, 2002 15:30 Заглавие: Ахъм! |
|
|
Влияе и още как! И не само това! Понякога музиката създава много добро темпо за работа и така тя(работата) се върши по-качествено и по-бързо(понякога!). Много е важно и дали кафето до теб е с три лъжички захар или не! _________________ Up In Flames |
|
Върнете се в началото |
|
|
WakeOP
|
Пуснато на: Пет Сеп 20, 2002 12:12 Заглавие: |
|
|
Добре де... то е ясно, че влияе
Въпросът е коя музика как ви влияе.
Ако трябва да започна аз... в момента правя една техническа илюстрация в CorelDraw и съм зациклила на Fear Factory и Rammstein... много се връзват, според мен
Хайде, кой е следващия? _________________ The sun goes down. I feel the light betray me... |
|
Върнете се в началото |
|
|
nmk
|
Пуснато на: Пет Сеп 20, 2002 20:21 Заглавие: |
|
|
Chudq se az sega, dali Georgia ili Verdana se chetat po-lesno w dulug text i da si priznaq Les Negresses Vertes ne mi pomagat mnogo.
No az taka ili inache durzha winamp na shuffle prez 30Gb po cql den, taka che se sumnqwam da ima nqkakwo wliqnie kakwa muzika slusham.
Wizh, ako nqma muzika... |
|
Върнете се в началото |
|
|
xirho
|
Пуснато на: Съб Сеп 21, 2002 11:40 Заглавие: |
|
|
И аз съм така на shuffle по цял ден(всъщност цяла вечер ;] ) на горе~долу толкова(32гб) mp3-ки... обаче ако трябва нещо да се направи бързо, пускам eminem(тук трябва за светне голяма табела която да ви казва че трябва да се смеете, обаче от каде да намеря табела!?) _________________ | eat. smoke. drink coffee. love the people around u. smile every day. say hello 2 strangers. take care. |
|
Върнете се в началото |
|
|
jd
|
Пуснато на: Нед Сеп 29, 2002 21:06 Заглавие: |
|
|
ами не съм забелязал да има голямо влияние...
хем, че понякога като съм в настроение, с хубава музичка се получават и хубави неща _________________ JD |
|
Върнете се в началото |
|
|
moonjogger
|
Пуснато на: Сря Окт 02, 2002 13:23 Заглавие: |
|
|
Ox taq muzika
Sus sigurnost koda mi e po-bugav ako slusham neshto v stil Chill out |
|
Върнете се в началото |
|
|
Leycca Нелегален
|
Пуснато на: Пон Окт 07, 2002 15:02 Заглавие: Blue lines |
|
|
Osnovno Massive attack... ili niakakvo jazz ama po depresarsko. Dosta stimulira pisaneto na kod. A za design ne znam. No koda vliza dobre s Massive. |
|
Върнете се в началото |
|
|
boner4o
|
Пуснато на: Вто Окт 08, 2002 9:36 Заглавие: на мен пък ми пре4и |
|
|
като слушам музика и се разконцентрам и ба4кането отива по дяволите - ина4е - Масив са много добре - ама при мен само за леки корекции |
|
Върнете се в началото |
|
|
blur
|
Пуснато на: Вто Ное 05, 2002 17:26 Заглавие: |
|
|
vie rabotite, ili spite na rabota |
|
Върнете се в началото |
|
|
rovas
|
Пуснато на: Сря Ное 06, 2002 8:40 Заглавие: |
|
|
Когато е много шумно наоколо, най-добре е chillout някакъв да си пусна и става идеален фон... |
|
Върнете се в началото |
|
|
asenpetrov
|
Пуснато на: Сря Ное 13, 2002 1:03 Заглавие: |
|
|
MUSIC Винаги съм бил на мнение, че когато земният ми път свърши, едно от нещата което ще ми липсва е музиката... абе, тв'а много песимистично излезе ...ДАМН! Не мога без музика...все едно да не си рънна Photoshop..И като гледам, винаги музиката е влияела на дизайна.
recommend :::: FSOL :: Cristal Method :: Kid Loco :: Ugly Duckling :: All from Ninja Tune :: abe to krai niama ako pochna da izbroiavam...
Ne spiraite uredbata... _________________ in design i trust |
|
Върнете се в началото |
|
|
plakatista Нелегален
|
Пуснато на: Чет Яну 02, 2003 14:13 Заглавие: |
|
|
Zaduljitelno muzika vinagi ako niama ne moga da bachkam
a da li vliae na dizaina... razlichno e poniakoga da ako poiskam ) no povecheto puti ne...e segas um zaciklil na Disturbed obache praa layout za edno fermersko cd ako zema da se povliaa ot muzikata she nastane ebati masakura:))) |
|
Върнете се в началото |
|
|
aD
|
Пуснато на: Пет Яну 03, 2003 1:52 Заглавие: |
|
|
Good music -> good design
Bad music -> bad design
Bad design -> bad life
It is all connected.
Inspiration Sources A Perfect Circle, Pearl Jam, Massive MF Attack, Tori Amos, Loreena Mckennitt, Deftones etc. |
|
Върнете се в началото |
|
|
madlen
|
Пуснато на: Пет Яну 17, 2003 22:19 Заглавие: |
|
|
dammm
az sled dalgi i obshirni prouchvania ostanovih, che nai-dobrata pesen za rano sutrin e ATB - 9AM till i come.
vecher.....amiiii kakvo i da slushash vse tazi, no ot towa mnogo zavisi i kakvo shte satvorish |
|
Върнете се в началото |
|
|
soulcollector
|
Пуснато на: Чет Яну 23, 2003 22:19 Заглавие: |
|
|
Muzikata e mnogo vajna. Az bez muzika ni6to ne hva6tam da pravq. Ina4e ne vliq mnogo vyrhu design-a. Prosto i muzikata i design-a se opredelqt ot nastroenieto. _________________ See them trying to bring the hammer down
No damn chains can hold me to the ground |
|
Върнете се в началото |
|
|
GFY
|
Пуснато на: Пон Мар 17, 2003 2:10 Заглавие: |
|
|
музиката помага !
когато пиша рекламни слогани или правя нешо на photoshop-a например което става бавно, препочитам последния албум на Bruce Springsteen, понякога и Минчо Минчев със Софииски солисти
ако съм го ударил на batch процес и Kid Rock ми идва добре
имаше един ( малко лапешки ) филм с Брус Уилис, където с партньора си бяха престъпници и знаеха продължителността на доста песни и се съобразяваха с това докато правеха престъпления (Cat is an animal, with .....), та и аз така по някой път, занам че на Bon Jovi албума Bounce ми е колкото да изпратя страницата по която работя на партньорите ми за link exchange |
|
Върнете се в началото |
|
|
|