ISSN 1312-0379

Главна > Контакт

Контакт.

E-mail за контакти

Най-лесният начин да се свържете с Groove Manifesto е да изпратите един мейл на адрес editor (at) groovemanifesto.net. Помнете, че всичко, което напишете може и ще бъде използвано срещу вас и за вас. За партийни членове отстъпки.

Новини

Ако имате да казвате нещо ново и оригинално, то можете да станете новинар за Groovie Manifesto твърде лесно. Единственото, което трябва да направите е да ме уведомите. Молбите се преглеждат в тригодишен срок от датата на подаване, а жалби се приемат на Централните софийски гробища.

Сайтове

Направили сте потресаващ сайт и искате за него да раберат повече другари? Това е идеалното място да залепите плакат за вашето представление. Внимателно, защото обичаме да рисуваме мустаци и бради по красивите ви снимки. Добрите предложения ще представим в нашата галерия на славата, а лошите ще оставим да гният в масовите гробове.

Статии

Досърбели са ви ръцете и сте използвали някоя от последните си мозъчни гънки, за да напишете нещо? Пратете го тук, за да получите незабавно признание и респект от хиляди фронтоваци. Така ще станете един от нашите герои и ще берете плодовете на славата. Ако пък приятел ви е казал, че някой английски генерал е написал нещо интерсено, но не можете да раберете за какво става въпрос - просто ме помолете и ще го дешифрирам за вас.