ISSN 1312-0379

CSS за Browse бутон във форма


 
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Свобода за народа
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
net_rat



Мнения: 3

МнениеПуснато на: Пон Сеп 25, 2006 15:13    Заглавие: CSS за Browse бутон във форма Отговорете с цитат

Здравейте! Написах CMS за блог и в момента работя върху оформлението. Едно от нещата, които реших да променя е подразбиращия се стил на HTML формулярите. С CSS промених външния вид на всички желани атрибути на input тага, в това число и бутоните...С изключение на бутона Browse за качване на картинки. Видях, че и други не са се справили с подобен проблем:



Та искам да попитам има ли начин да се промени това и как. Предварително благодаря!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
copermine



Мнения: 41
Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Вто Сеп 26, 2006 15:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Мисля че това би трябвало да ти помогне:

При IE този код работи

Код:
<input type="file" name="browse" id="browse"    /

<input type="text" name="file" id="file"    /

<input type="button" style="font-family: veranda; font-size:12px; background: red; font-weight:bold;height:22px;text-align:center;" onclick="document.getElementById('browse').click();document.getElementById('file').value=document.getElementById('browse').value;" value="Browse"  /


но за другите браузери може би трябва да погледнеш тази страница

http://www.quirksmode.org/dom/inputfile.html
_________________
Едно от интересните неща в живота е:
че ако отказвате да приемете всичко освен
най доброто, то много често го получавате.
William S. Maugham
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
net_rat



Мнения: 3

МнениеПуснато на: Чет Сеп 28, 2006 11:42    Заглавие: Много благодаря Отговорете с цитат

Много благодаря,
насоката е добра, макар и да получавам малко
Error on Page, с известни усилия ще стане. А сайта е, мисля, точно каквото ми трябваше Very Happy ! Още вднаж голямо МЕРСИ!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
rovas



Мнения: 103
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Сеп 30, 2006 12:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Здрасти, онзи ден попаднах на това: http://www.quirksmode.org/dom/inputfile.html
мисля, че ще ти помогне.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Свобода за народа Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети