Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
maiova

|
Пуснато на: Сря Юли 12, 2006 22:11 Заглавие: не достъпен от БТК |
|
|
Привет
От няколко дни се опитвам като съм на работа да отворя сайта и не успявам - доставчика ни е БТК.. Мислех че проблема в моя телевизор но явно не е.. днес коментирахме с колеги че много честно се налага да звъннеш на братята от БТК и да им обадиш за сайта си щото потребителите им не могат да го отворят. Май и Groove Manifesto ще трябва да го стори това ... _________________ "... за да се докоснеш до дизайна, виж с очите на слепец..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Cnupo

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 20:44 Заглавие: |
|
|
Всъщност може би проблема е в твоя телевизор, защото съм на бтк и никога не съм имал проблеми с отварянето на сайт-а  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rovas
|
Пуснато на: Съб Юли 15, 2006 22:06 Заглавие: |
|
|
аз също не съм имал такъв проблем... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
copermine

|
Пуснато на: Сря Юли 19, 2006 16:30 Заглавие: |
|
|
Аз също съм нямал такъв проблем. Може би антената ти нещо не ОК  _________________ Едно от интересните неща в живота е:
че ако отказвате да приемете всичко освен
най доброто, то много често го получавате.
William S. Maugham |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nintendo
|
Пуснато на: Съб Авг 05, 2006 22:56 Заглавие: |
|
|
Мaiova - кажи ко праим с баниците ... мани го гроовето още повече на работа ... там требе да се бачка не да се гледат сайтове  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maiova

|
Пуснато на: Пон Авг 14, 2006 16:18 Заглавие: |
|
|
[quote="nintendo"]Мaiova - кажи ко праим с баниците ... мани го гроовето още повече на работа ... там требе да се бачка не да се гледат сайтове [/quote]
ами айде де ти.. ич не си сериозен само говориш ..
а за БТК-то май .. проблема е в БТК-то и местата дет се отварявече нямам проблеми на работата на в Нова Загора като си бях преди време пак не се отваряше.. ся пак се отваря.. пак май трябва да си сменя всичките телевизори аз..
ама nintendo ако само приказва няма да стане скоро _________________ "... за да се докоснеш до дизайна, виж с очите на слепец..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
angelovarna
|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 16:14 Заглавие: |
|
|
БТКто си е ок сайта се отваря
|
Върнете се в началото |