ISSN 1312-0379

ОС за стар компютър ?

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Свобода за народа
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
freelancer_bg

МнениеПуснато на: Нед Юни 11, 2006 18:19    Заглавие: ОС за стар компютър ? Отговорете с цитат

Здравейте , имам стар компютър (К6-2 300MHz, 96 ram, 5 GB хард) искам да го използвам за интернет , офис програмките (word, excell, ….) . Кажете какво ОС да му сложа, явно ще е някой Линукс , но да е по юзър френдли че ще го ползват родителите ми, пък те не разбират много много от компютри.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
nintendo

Местожителство: Managua, Nicaragua

МнениеПуснато на: Пон Юни 12, 2006 13:06    Заглавие: Отговорете с цитат

http://tilix.org/ хем лек, хем на български
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
freelancer_bg

МнениеПуснато на: Чет Юни 22, 2006 14:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Така ,да ви кажа в крайна сметка какво стана. Значи първо пробвах с Windows 95 и Windows 98, и двата вървяха перфектно на машинката, нямаше никакви забележки. В крайна сметка обаче се спрях на WIn XP - LITE - SP2 Build 2162. Някъде прочетох че тази версия е много подходяща за моя процесор, понеже е супер орязана и плюс това е така направена че още в началото по подразбиране се избира Standart PC with C-Step i486 (това е от менюто което изкача когато още в началото натиснете ф5). Windowsa зареди в 56 МБ РАМ !!! За сега се държи повече от добре, супер стабилен е , всичко върви много бързо, въобще не се осеща че машината е АМД К6-2 на 300. Абе въобще много съм доволен от този моднат windows. !!!
freelancer_bg

МнениеПуснато на: Вто Май 08, 2007 14:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте , преди доста време в тази тема бях искал съвет за ОС за много стар компютър, накрая сложих WIn XP - LITE - SP2 Build 2162. Сега проблема е че пак ми трябва този Уиндовс , но не мога никъде да го открия. Ако някой го има , моля ви да го качи на някой торент или да даде линк към него. Ще съм много благодарен.
nenormalen?

МнениеПуснато на: Сря Май 09, 2007 14:38    Заглавие: Отговорете с цитат

ще скапеш по затворите брато Laughing
Покажи мнения от преди:   
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Свобода за народа Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети