Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
freelancer_bg
|
Пуснато на: Нед Юни 11, 2006 18:19 Заглавие: ОС за стар компютър ? |
|
|
Здравейте , имам стар компютър (К6-2 300MHz, 96 ram, 5 GB хард) искам да го използвам за интернет , офис програмките (word, excell, ….) . Кажете какво ОС да му сложа, явно ще е някой Линукс , но да е по юзър френдли че ще го ползват родителите ми, пък те не разбират много много от компютри. _________________ Не псувайте шефовете си на майка, защото така се размножават.
Аз лично много ги мразя, затова си бачкам като Фрийлансър |
|
Върнете се в началото |
|
|
nintendo
|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 13:06 Заглавие: |
|
|
http://tilix.org/ хем лек, хем на български |
|
Върнете се в началото |
|
|
freelancer_bg
|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 14:32 Заглавие: |
|
|
Така ,да ви кажа в крайна сметка какво стана. Значи първо пробвах с Windows 95 и Windows 98, и двата вървяха перфектно на машинката, нямаше никакви забележки. В крайна сметка обаче се спрях на WIn XP - LITE - SP2 Build 2162. Някъде прочетох че тази версия е много подходяща за моя процесор, понеже е супер орязана и плюс това е така направена че още в началото по подразбиране се избира Standart PC with C-Step i486 (това е от менюто което изкача когато още в началото натиснете ф5). Windowsa зареди в 56 МБ РАМ !!! За сега се държи повече от добре, супер стабилен е , всичко върви много бързо, въобще не се осеща че машината е АМД К6-2 на 300. Абе въобще много съм доволен от този моднат windows. !!! _________________ Не псувайте шефовете си на майка, защото така се размножават.
|
Върнете се в началото |
|
|
freelancer_bg
|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 14:56 Заглавие: |
|
|
Здравейте , преди доста време в тази тема бях искал съвет за ОС за много стар компютър, накрая сложих WIn XP - LITE - SP2 Build 2162. Сега проблема е че пак ми трябва този Уиндовс , но не мога никъде да го открия. Ако някой го има , моля ви да го качи на някой торент или да даде линк към него. Ще съм много благодарен. _________________ Не псувайте шефовете си на майка, защото така се размножават.
|
Върнете се в началото |
|
|
nenormalen?
|
|
Върнете се в началото |
|
|
|