ISSN 1312-0379

Flash/HTML/CSS


 
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Свобода за народа
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kmakaveev



Мнения: 97

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 17:05    Заглавие: Flash/HTML/CSS Отговорете с цитат

Проблемът ми е следния: имам едно каскадно меню(подобно на това в сайта на Microsoft). Използвам JavaScript за раздвижването(стандартно решение, разбира се!). Точно до това меню имам един Флаш. Когато отида на елемент от менюто с мишката и то се отвори(разгъне) и подменюто остава под Флаш-а, а аз искам да се появява над него. Опитах и с z-index и всякакви такива техники, но без успех. Питам се дали изобщо е възможно да се намери решение на този проблем. Ако някой от вас го знае, нека да драсне(във форума) тука как става. Ако пък няма решение - ще измислям нещо друго.
_________________
Up In Flames
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
jasab



Мнения: 94
Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 22:09    Заглавие: Отговорете с цитат

май е невъзможно, не знам защо, и аз съм търсил начин, но не става ?! Rolling Eyes
_________________
Sasha___Spooky__-_Strange_Addiction_(Gcr_Remix).mp3
Funky Function & Splashfunk - Housemuzik (Antonio Reale & NK dub)
jasab.net
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
copermine



Мнения: 41
Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пет Сеп 17, 2004 11:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Това е нещо невъзможно, Flashа винаги си остава отгоре. но можеш да сложиш код който да го скрива когато се появи менютo, Както е и кода в http://www.sony.com
_________________
Едно от интересните неща в живота е:
че ако отказвате да приемете всичко освен
най доброто, то много често го получавате.
William S. Maugham
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
steam



Мнения: 30
Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Сеп 17, 2004 16:24    Заглавие: veroiatno reshenie Отговорете с цитат

ako ne mozesh naistina da namerish reshenie, pridarjaiki se kam dosegashnata kombinacia - shto ne probvash da vkliuchish vaprosnoto menu kato chast ot flasha. to i tova moje da si ima neudobstva de .... no i za vatreshnite stranici moje da se nameri reshenie..... flasha moje da e transparent naprimer i ako ima content pod nego, shte se vizda ... no zavisi vse pak kakvo pravish de ... ti she precenish.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ru.ve



Мнения: 7

МнениеПуснато на: Нед Сеп 19, 2004 18:37    Заглавие: Отговорете с цитат

mai malko kysno se wkliuchwam - move bi weche znaesh towa, koeto shte napisha..

chastichno (ot gledna tochka na browsers Evil or Very Mad ) reshenieto e da naprawish flasha transparent. wiz kakwo kazwat ot macromedia po wyprosa

dokolkoto si spomnqm ot lichnite si experimenti, ako go naprawish transparent weche shte movesh da si igraesh sys z-indexa.

lichno az kogato imah tozi problem edinstwenoto raboteshto nawsqkyde reshenie do koeto stignah beshe da si exportna animaciqta kato gif...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Свобода за народа Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети