ISSN 1312-0379

Искам да инвестирам около 2000$

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Свобода за народа
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
freelancer_bg

МнениеПуснато на: Сря Окт 11, 2006 15:41    Заглавие: Искам да инвестирам около 2000$ Отговорете с цитат

Здравейте, искам да инвестирам около 2000$ в някакъв вид бизнес , който е свързан с интернет. Някакъв нов сайт или онлайн услуга. Ако имате някакви добри идеи и хрумвания пишете ми.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
nintendo

Местожителство: Managua, Nicaragua

МнениеПуснато на: Сря Окт 11, 2006 16:46    Заглавие: Отговорете с цитат

За тия пари професор Апостолов ще те направи милионер ... разбира ги тоя работи той Laughing

http://groovemanifesto.net/forum/viewtopic.php?t=1009&sid=2cb9e046b004befce9d0a20eee112045
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ivozag

МнениеПуснато на: Сря Окт 11, 2006 20:43    Заглавие: Отговорете с цитат

хахахах добре бе аз като прочетох още заглавието на темата това си помислих - да му препоръчам Апостолов хахха!!
Върнете се в началото
freelancer_bg

МнениеПуснато на: Пон Окт 16, 2006 13:47    Заглавие: Отговорете с цитат

МОже само да ме забавлява тоя професор, но от товва коеточетох никога няма да му поверя парите си Smile
kalgio

МнениеПуснато на: Пет Мар 16, 2007 2:32    Заглавие: Сътрудничество Отговорете с цитат

Предложението ви звучи интересно. Имате ли идея какъв бизнес точно ще развива уебсайта - онлайн шоп или? Освен това, предполагам сте наясно че в момента ROI в тази сфера е минимално.

ГК
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Свобода за народа Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети