ISSN 1312-0379

Движеща се стрелка

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Свобода за народа
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
MaraJade

МнениеПуснато на: Сря Дек 16, 2009 18:24    Заглавие: Движеща се стрелка Отговорете с цитат

Здравейте! Искам да попитам, как мога да направя, примерно, от долното изображение белите стрелки да се движат. Например, от Южния Централен район към Югозападния стрелката да извършва движение, и като си достигне целта, Югозападният район да се боядиса в бяло (или какъвто друг цвят е стрелката).

Въпросът ми е, първо, може ли да бъде направено, и второ, ако може, с коя програма и как, и дали е възможно да е програма, която не изисква много задълбочени познания и много време за разучаване.

Благодаря предварително!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
georgivar
Site Admin

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Яну 05, 2010 23:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Може с powerpoint. Ако ти трябва за сайт - най-добре с Adobe Flash. Би трябвало да е лесно. Търси за motion tween примерно.
MaraJade

МнениеПуснато на: Нед Яну 10, 2010 16:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря много, georgivar Smile
Върнете се в началото
fergie

МнениеПуснато на: Нед Дек 19, 2010 14:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Гледам,ч е са ти отговорили, от мен - идеята ти е готино, дори на мен ми изникнаха 1-2 неща в главата Very Happy
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Свобода за народа Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети