Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
orlinaw
|
Пуснато на: Съб Авг 29, 2009 15:43 Заглавие: Малко помощ за икони |
|
|
Моля извинете невежеството ми, но се занимавам с уеб дизайн от 2...месеца общо, заедно с курса ,който изкарах. Все пак се надявам да не ме подминете с мълчание.
Ето какъв ми е проблема:
Направих елементарен сайт, и на 3 от страниците вложих иконки за изтегляне на файл и стрелка за котвите. Когато ги тествах оф-лайн с 4 браузъра (IE7, Mozilla ,Chrome и Opera) всичко си беше ОК- виждаха се идеално. След като качих сайта в Интернет, връзките работят, но иконките не се визуализират. Пробвах с 3 иконски формата .png, .gif и .ico - нищо не стана Ето и линка:
http://redcross.kardjali.com/hospis.html
Дано някой да ми помогне да се справя.
Не, че не мога да напиша текст "изтегли" и "нагоре", но мисля, че така ще улесня потребителя, пък и искам да мога да се справям с иконите.
Благодаря ви предварително! |
|
Върнете се в началото |
|
|
traminer4o
|
Пуснато на: Пон Авг 31, 2009 10:53 Заглавие: Re: Малко помощ за икони |
|
|
orlinaw написа: | Моля извинете невежеството ми, но се занимавам с уеб дизайн от 2...месеца общо, заедно с курса ,който изкарах. Все пак се надявам да не ме подминете с мълчание.
Ето какъв ми е проблема:
Направих елементарен сайт, и на 3 от страниците вложих иконки за изтегляне на файл и стрелка за котвите. Когато ги тествах оф-лайн с 4 браузъра (IE7, Mozilla ,Chrome и Opera) всичко си беше ОК- виждаха се идеално. След като качих сайта в Интернет, връзките работят, но иконките не се визуализират. Пробвах с 3 иконски формата .png, .gif и .ico - нищо не стана Ето и линка:
Не, че не мога да напиша текст "изтегли" и "нагоре", но мисля, че така ще улесня потребителя, пък и искам да мога да се справям с иконите.
сложи border=0 за иконките _________________ сенна хрема диабетна полиневропатия хепатопротектори умора диабет |
|
Върнете се в началото |
|
|
milenov_1980
|
Пуснато на: Пон Авг 31, 2009 10:54 Заглавие: Re: Малко помощ за икони |
|
|
orlinaw написа: | Моля извинете невежеството ми, но се занимавам с уеб дизайн от 2...месеца общо, заедно с курса ,който изкарах. Все пак се надявам да не ме подминете с мълчание.
Ето какъв ми е проблема:
Ами още какво да учиш. Смени шрифта на нещо от сорта на arial или verdana, смени фона да е по-светъл че много вади очите _________________ почистване сапун чистота хигиена препарати |
|
Върнете се в началото |
|
|
orlinaw
|
Пуснато на: Нед Сеп 06, 2009 8:13 Заглавие: |
|
|
Благодаря за отделеното време и за съветите |
|
Върнете се в началото |