ISSN 1312-0379

Малко помощ за икони

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Свобода за народа
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
orlinaw

МнениеПуснато на: Съб Авг 29, 2009 15:43    Заглавие: Малко помощ за икони Отговорете с цитат

Моля извинете невежеството ми, но се занимавам с уеб дизайн от 2...месеца общо, заедно с курса ,който изкарах. Все пак се надявам да не ме подминете с мълчание.
Ето какъв ми е проблема:
Направих елементарен сайт, и на 3 от страниците вложих иконки за изтегляне на файл и стрелка за котвите. Когато ги тествах оф-лайн с 4 браузъра (IE7, Mozilla ,Chrome и Opera) всичко си беше ОК- виждаха се идеално. След като качих сайта в Интернет, връзките работят, но иконките не се визуализират. Пробвах с 3 иконски формата .png, .gif и .ico - нищо не стана Ето и линка:
http://redcross.kardjali.com/hospis.html
Дано някой да ми помогне да се справя.
Не, че не мога да напиша текст "изтегли" и "нагоре", но мисля, че така ще улесня потребителя, пък и искам да мога да се справям с иконите.
Благодаря ви предварително!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
traminer4o

МнениеПуснато на: Пон Авг 31, 2009 10:53    Заглавие: Re: Малко помощ за икони Отговорете с цитат

orlinaw написа:
Моля извинете невежеството ми, но се занимавам с уеб дизайн от 2...месеца общо, заедно с курса ,който изкарах. Все пак се надявам да не ме подминете с мълчание.
Ето какъв ми е проблема:
Направих елементарен сайт, и на 3 от страниците вложих иконки за изтегляне на файл и стрелка за котвите. Когато ги тествах оф-лайн с 4 браузъра (IE7, Mozilla ,Chrome и Opera) всичко си беше ОК- виждаха се идеално. След като качих сайта в Интернет, връзките работят, но иконките не се визуализират. Пробвах с 3 иконски формата .png, .gif и .ico - нищо не стана Ето и линка:
Не, че не мога да напиша текст "изтегли" и "нагоре", но мисля, че така ще улесня потребителя, пък и искам да мога да се справям с иконите.

сложи border=0 за иконките
milenov_1980

МнениеПуснато на: Пон Авг 31, 2009 10:54    Заглавие: Re: Малко помощ за икони Отговорете с цитат

orlinaw написа:
Ето какъв ми е проблема:

Ами още какво да учиш. Смени шрифта на нещо от сорта на arial или verdana, смени фона да е по-светъл че много вади очите
orlinaw

МнениеПуснато на: Нед Сеп 06, 2009 8:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за отделеното време и за съветите
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Свобода за народа Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети