ISSN 1312-0379

Уеб дизайнер - въпрос

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Свобода за народа
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Unknown

МнениеПуснато на: Нед Авг 17, 2008 14:32    Заглавие: Уеб дизайнер - въпрос Отговорете с цитат

Подобрах възможно най-тривиалното заглавие, но...

... Ето какво ме яде. Преди известно време изучих HTML на някакво ниво, последвано от CSS на ниво, което май още не е качило "левел", за да се нарече "някакво". Като цяло желая да се развивам в тази сфера, имам усет и мога да разгранича красиво и грозно. А, докато учех HTML/CSS ми беше... сивичко. Като цяло имам достатъчно време да се развия и като програмист и като човек изграждащ дизайна на страницата. Софтуера ми е понятен, но имам проблем - суетен съм. Страх ме да направя, дори, малка стъпка без знанието на по-опитен.

Ще се възползвам от PS , защото в интернета има повече материали от алтернативния си съмшишленик Gimp. Добре, ето какво. Как да се изградя като уеб дизайнер. Да започвам ли да хрупам всички уроци, които намеря за Photoshop или трябва да си ги подбирам според нуждите - отговор на този въпрос имам, просто не е зареден със същата убедителност, освен ако не го чуеш от друг човек. А ако ще бъда много наивен - всяка техника заучена ли ми е полезна, започвайки от "направете си леден ултра готин текст" до "умела изработка на меню за вашия уеб сайт".
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Свобода за народа Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети