ISSN 1312-0379

Студио Ентусиазъм представя: дизайнерски уикенд #3

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Свобода за народа
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
LeBiu

МнениеПуснато на: Чет Май 01, 2008 13:55    Заглавие: Студио Ентусиазъм представя: дизайнерски уикенд #3 Отговорете с цитат

Студио Ентусиазъм организира и представя за трета поредна година дизайнерски уикенд: “Говорите ли графичен дизайн?”

В двудневния уъркшоп ще бъдат дискутирани темите:
“Дизайнът прелива във всякакви форми“ и “Типографията – висшия пилотаж в дизайна (а къде са пилототе)?“.

Велина Мавродинова ще представи последните проекти на Ентусиазъм, проблемите и предизвикателствата в създаването им;
FinFilm (www.finfilm.com) – “Анимациодизайн” – може ли дизайна да мърда?”;
Алексей Лазаров, визуален редактор на в-к Капитал – “Какво редактира визуалния редактор и защо добрия вестник е необятно поле за графичните дизайнери”;
Илия Груев (дизайнер и типограф) за радостта и проблемите в типографията и изграждането на букви.

И двата дни ще съдържат работна част.

17-18 май, 11:00-16:30ч.
София, Център за култура и дебат “Червената къща”, ул. Любен Каравелов 15.
Предварителното записване е насърчително на тел. 02/988-8188,986-4416 или онлайн: www.redhouse-sofia.org. Подробна програма можете да намерите на www.e-nthusiasm.com
Местата са ограничени, цена 45 лв (за двата дни).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
georgivar
Site Admin

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2008 15:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Понеже не съм бил на предишните два дизайнерски уикенда ми е любопитно дали се предвижда да има истински уоркшоп за участниците - с истински задачки, които трябва да бъдат завършени или просто ще бъде нещо като дискусия. Защото аз като съм по-скоро ентусиаст не бих искал да заемам място ако ще трябва да се прави дизайн на място (не съм добър в това и не ми е нужно), но пък дискусиите биха ми били интересни.
LeBiu

МнениеПуснато на: Пет Май 09, 2008 16:23    Заглавие: Отговорете с цитат

georgivar написа:
Понеже не съм бил на предишните два дизайнерски уикенда ми е любопитно дали се предвижда да има истински уоркшоп за участниците - с истински задачки, които трябва да бъдат завършени или просто ще бъде нещо като дискусия. Защото аз като съм по-скоро ентусиаст не бих искал да заемам място ако ще трябва да се прави дизайн на място (не съм добър в това и не ми е нужно), но пък дискусиите биха ми били интересни.

Да, и двата дни ще има работна част с истински задачи.

Разбира се, добре си дошъл и без да вземаш участие в тях, стига останалото да представлява интерес за теб, а вярвам наистина ще бъде :)

Поздрави
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Свобода за народа Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети