Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
georgivar Site Admin
|
Пуснато на: Съб Яну 18, 2003 10:37 Заглавие: Дигитални камери |
|
|
Понеже съм в процес на купуване на дигитална камера ще ми бъде полезно да чуя мнения и препоръки за такива. Засега съм се спрял на един модел на Fuji, който отговаря на повечето ми желания и при това е на добра цена.
А ако някой знае кой внася Fuji в България... _________________ DO LESS. LIVE LONGER. |
|
Върнете се в началото |
|
|
WakeOP
|
Пуснато на: Пон Яну 20, 2003 14:39 Заглавие: |
|
|
И аз съм в такъв процес... ама за сега само на приказки
Това от твоя линк ми изглежда прилично... и аз нещо такова търся, ама по-евтинко 250$ са ми множко точно в момента, а ми се ще да си взема нещичко...
Я вижте това и направете сравнение...
http://www.vali.bg/popup/mustek_digital_camera.htm
GSМАРТMini3 или MDC3000... останалите не ме устойват като параметри... абе изобщо, ясно ми е, че е куче марка, ама някой има ли инфо за качеството? _________________ The sun goes down. I feel the light betray me... |
|
Върнете се в началото |
|
|
georgivar Site Admin
|
Пуснато на: Вто Яну 21, 2003 10:27 Заглавие: |
|
|
Един другар си е взел наскоро Mustek и се заканва да покаже снимки скоро. Като цена е супер изгодно, но за качеството не мога да кажа нищо. |
|
Върнете се в началото |
|
|
cargo
|
Пуснато на: Вто Яну 21, 2003 16:49 Заглавие: |
|
|
айде тоз другар го изръ4кай да покаже снимките по-бистро |
|
Върнете се в началото |
|
|
madlen
|
Пуснато на: Сря Яну 22, 2003 22:50 Заглавие: |
|
|
Sony DSC F707 . |
|
Върнете се в началото |
|
|
rovas
|
Пуснато на: Чет Яну 23, 2003 9:02 Заглавие: :) |
|
|
Хайде да не си изреждам[url]е марки цифрови ф[/url]отоапарати... Става ясно, че се дискутират камери от порядъка ~250$, a Sony-to е с доста отгоре http://www.epinions.com/Sony_DSC_F707_621066.
Според мен, ако не му е наложително, човек трябва да се "напъне" и да мине в цените на златната среда. Зашото, купувайки някакъв евтинджос след половин година започваш да се оглеждаш за нов, за това време или можеш да събереш повече пари или да го вземеш на изплащане.
Аз за сега въдишам по HP Photosmart 850, около 1200 лв за 4 мегапиксела. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|| ||| | ||
|
Пуснато на: Чет Яну 23, 2003 15:13 Заглавие: Re: |
|
|
преди месец си взех Sony DCS P51 за 260$
вади добро качество с висока резолюция
дъни се при снимане натъмно без светкавица обаче ...
Fuji-то е подобно и си заслужава цена/качество
подробно описание и тестови снимки има на http://www.imaging-resource.com/DIGCAM01.HTM |
|
Върнете се в началото |
|
|
bubole4ka za pasta
|
Пуснато на: Пет Фев 14, 2003 16:37 Заглавие: |
|
|
Ako nqkoi iska da si prodade Dig. fotoaparat kajete mi 4e tarsq
predpo4ita se 4+ megapixela da e |
|
Върнете се в началото |
|
|
nmk
|
Пуснато на: Сря Фев 19, 2003 13:20 Заглавие: Mustek MDC 3500 |
|
|
http://www.pure-logic.org/mustek_test.zip (1.84 MB)
20ина необработени (но рязани) снимки. Лица, сгради и голеееми монитори.
140 евро в eBay, 180 в магазините в Германия.
nmk _________________ всички си имат подписи, само аз нямам... |
|
Върнете се в началото |
|
|
asenpetrov
|
|
Върнете се в началото |
|
|
georgivar Site Admin
|
Пуснато на: Вто Фев 25, 2003 16:07 Заглавие: |
|
|
Според ревютата в повечето от тези сайтове почти всеки апарат, който съм си харесал е най-добрия. Дори и да са обективни не са много полезни при избор. |
|
Върнете се в началото |
|
|
rovas
|
Пуснато на: Вто Юли 08, 2003 8:07 Заглавие: |
|
|
Георги, абе ко' стана с това фото дето щеше да го купуващ? Покажи нещо ако има какво... интересно ми е. И аз съм се замислил за такава покупка, ама може би на есен с песен |
|
Върнете се в началото |
|
|
Kalvera
|
Пуснато на: Сря Юли 09, 2003 10:11 Заглавие: |
|
|
Kolebaia se mezdu eto tezi modeli
Olympus C-4000 Zoom
Canon PowerShot S45
Nikon Coolpix 4300
Minolta DiMAGE S404
wie drugari koi bihte mi prepory4ali ??? |
|
Върнете се в началото |
|
|
flossy Нелегален
|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 15:02 Заглавие: |
|
|
:^)) Am opredeleno preporychvam Canon(You can), prosto sa nai-dobrite. Naprimer S50.. ama e 799lv.
Inache i ot po-niskia klas praviat dosta dobri snimki. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Cast Breeder
|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 15:52 Заглавие: digital camera |
|
|
az vinagi sum izpolzval produkti na Fujifilm. v momenta rabotia s Fujifilm FinePix A210. snimkite izlizat kachestveno. ako ne te murzi potursi i harakteristikite. |
|
Върнете се в началото |
|
|
^^P
|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 16:29 Заглавие: bg products - why not ? |
|
|
interesno mi e vse pak na kakvo si se sprql, georgi.
li4noto mi mnenie e,che e grehota da dava6 pove4e ot 400 lv za photo pri polojenie,che ne si izkarva6 parite s photographiq,a s graph design ( no sigurno burkam )
kofti e,che kakvoto i da si vzeme6 sled 6 meseca 6te te e jd, 6toto cenata mu 6te e padnala zna4itelno.
dobre e da ne se izhvurlq6 mnogo s kintite, 6toto ako si seriozen fan 6te se naloji da si vzeme6 specialna battery za photocameri, koito ne gi prodavat sus standartnite modeli. te garantirat FUN kolkoto trqbva ;)
sled vreme vgradenata pamet 6te ti se vidim malko, za6toto si e dosta jko da snima6 i film4eta s tia photocameri... ta predvidi o6te malko kinti.
imal sum dva DM. sega sum na DM 334 . vur6i mi perfectna rabota v kombinaciq s malko dopulnitelna pamet (256).
i vuprosut mi e : za6to prenebregvate rodnoto proizvodstvo ? ;) |
|
Върнете се в началото |
|
|
georgivar Site Admin
|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 17:21 Заглавие: |
|
|
докато се наканя реших, че цифровата фотография не е толкова интересно нещо и се прехвърлих към цифрово видео. Там цените се оказаха дори с няколко идеи по-високи, а реалното приложение освен за видео и нет.арт проекти ...
В момента идеалното решение са снимки, правени от професионалисти или с най-обикновен телефон с камера - да си личи дали са професионални или аматьорски. _________________ DO LESS. LIVE LONGER. |
|
Върнете се в началото |
|
|
JLP Нелегален
|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 10:26 Заглавие: |
|
|
NIKON Coolpix 3700.
Не сам и намерил слабо място досега (6 месеца) |
|
Върнете се в началото |
|
|
Reza Нелегален
|
Пуснато на: Пон Авг 09, 2004 13:05 Заглавие: камера |
|
|
снимам със Сони от две години и нямам НИКАКВИ забележки
В момента съм със SONT DCS F717
препоръчвам го на всички...... |
|
Върнете се в началото |
|
|
nedko Нелегален
|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2004 17:12 Заглавие: probvai neshto drugo |
|
|
Probvai Canon300D i ste zabravish za tozi model sony. shte se poiaviat vednaga dosta zabelejki osobeno po otnoshenie nivoto na shuma, kadeto sonyto dosta chesto e nepredskazuem. |
|
Върнете се в началото |
|
|
AnOniMna Нелегален
|
Пуснато на: Пет Авг 27, 2004 13:10 Заглавие: Re: probvai neshto drugo |
|
|
nedko написа: | Probvai Canon300D i ste zabravish za tozi model sony. shte se poiaviat vednaga dosta zabelejki osobeno po otnoshenie nivoto na shuma, kadeto sonyto dosta chesto e nepredskazuem. |
И тази година SONY са номер едно в потребителските камери. Още по-малки размери, уникален дизайн, максимално удобство, максимален набор от функции, плюс завидно качество за този клас. Mini Dv камера с DVin/out. Carl Zeiss® Vario-Tessar® оптика от най-висок клас.
Probvaite Sony i sami shte se ubedite |
|
Върнете се в началото |
|
|
^^P
|
Пуснато на: Пет Авг 27, 2004 13:16 Заглавие: wow ;) |
|
|
tova poslednoto zvu4e6e kato osnovnata vnositelka na sony za BG ;)) |
|
Върнете се в началото |
|
|
nname.org Нелегален
|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2004 0:22 Заглавие: |
|
|
купиш ли Sony и ставаш като женен за Sony! аз имам P10
аксесоари:
- батерия сони - 100 лева
- батерия + зарядно - 200 лева
- оригинален сони USB 1.0 кабел (вероятно със златни нишки вътре) - 99 лева!!! (аз си взех USB 2.0 по-добре екраниран, гъзарски, за 15)
- мемори стик карти - 256 Мб - ~200 лева
в този клас те и Canon са лидери. единствено мога да похваля видеорежима на моя апарат, супер качество дава. на тъмно всички марки са зле и дават шум, но професионалния клас на сони с хлорографската система правят чудеса. бтв шум има и в дневните цифрови снимки, само дето не се забелязва с просто око. обикновено може да се позачисти на фотошоп |
|
Върнете се в началото |
|
|
nedko Нелегален
|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2004 15:34 Заглавие: sony/canon300D |
|
|
AnOniMna: Az ne samo che probvah specialno DCS F717 no govoreh sashto kato tebe nadahano i ubedeno, no istinata e che Canon 300D go prevazhojda v pati. Eto edna ochevidna razlika v klasite: nai niskoto nivo na shuma pri Sonyto e nai visoko pri canon-a. a kolkoto do optikata - sravnenieto ti za prevazhodstvo nad canon-a e neosnovatelno. Mislia che tova koeto lipsva na spora e ti da probvash canon 300D. ostanalite vazmojnosti sa izcherpani )))
Akolkoto do sledvashtia im model DCS818 - toi e palen proval v sravnenie s prednia 717 - palen e s defekti. |
|
Върнете се в началото |
|
|
t Нелегален
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Silvia Нелегален
|
Пуснато на: Нед Окт 31, 2004 16:16 Заглавие: |
|
|
Imam kamerka na Mustek,ne e losha,no sled vreme ti se iska neshto pove4e...Ve4e imam i na Fuji FinePix 2650.Super e kato ka4estvo i t.n.,no sega imam dryg problem ne moga da namerq USB kabel za nego v BG. ;( |
|
Върнете се в началото |
|
|
564527854
|
Пуснато на: Вто Май 01, 2007 9:21 Заглавие: |
|
|
Ще ми помогнете ли? Ако някой може да ми каже как да обърна дигитална камера JVC MX-7000 във WEB CAM да кажи . Има я тази функция но незнам как да я вклуча . Ако някой има информация драивери да кажи .
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|