Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bsc system

|
Пуснато на: Вто Ное 22, 2005 14:48 Заглавие: hrcd - da vinci |
|
|
http://bscsystem.bsc-bg.com/portfolio/weblayouts/hrdc/leonardo/
<quote>Сайта беше информационнен и дизайн "не трябваше" да има</quote>, но клиента в процес на работа си промени мнението и дрън, дрън... Пускам го защото не съм много сигурен в мнението си и искам да чуя и някой друг колега, какво мисли.. маи-май [= съм омешал шрифтове и контраст се губи ама то тва вие очаквам да го кажете... _________________ bscsystem- deviant profile - AtomSolutions
Последната промяна е направена от bsc system на Вто Ное 22, 2005 15:20; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivozag

|
Пуснато на: Вто Ное 22, 2005 15:02 Заглавие: |
|
|
Е това ме развесели Цитат: | Сайта беше информационнен и дизайн "не трябваше" да има |
Явно клиента под дизайн разбира някой "по-така" шрифт и някое
фонче - познато
Според мен дизайна е главно в доброто и правилно представяне на дадена информация и как тя е структурирана а фончетата тип на баба
гоблена - може и без тях - те не правят сайта по "леонардовски" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bsc system

|
Пуснато на: Вто Ное 22, 2005 15:22 Заглавие: |
|
|
поправих се май като го сложих като цитат..
"Според мен дизайна е главно в доброто и правилно представяне на дадена информация и как тя е структурирана"
е да де, ама забрави да кажеш дали съм си свършил работата.... _________________ bscsystem- deviant profile - AtomSolutions |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivozag

|
Пуснато на: Вто Ное 22, 2005 15:26 Заглавие: |
|
|
Ами омешал си шрифтовете и няма контраст това е видно и ти сам го виждаш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Вто Ное 22, 2005 18:36 Заглавие: |
|
|
bravo raper
natatuka ti i sam mojesh da si opravish kvoto trqbva _________________ www.climatecrisis.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|