ISSN 1312-0379

Проблем с CSS


 
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Свобода за народа
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Victor
Нелегален




МнениеПуснато на: Пон Юли 25, 2005 10:09    Заглавие: Проблем с CSS Отговорете с цитат

Проблема е на този сайт: http://vmarinov.hit.bg/. Като се натисне картинката и менюто преди да излезе, както трябва, докато зарежда страницата, е в колонка /все едно е без CSS/!? Ако някой знае как да го оправя, така че да си излиза нормално, докато зарежда, ще съм му страшно благодарен.
Върнете се в началото
copermine



Мнения: 41
Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пон Юли 25, 2005 10:49    Заглавие: Отговорете с цитат

само прехвърли <style> тага след </body> тага преди <head> Smile
_________________
Едно от интересните неща в живота е:
че ако отказвате да приемете всичко освен
най доброто, то много често го получавате.
William S. Maugham
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
georgivar
Site Admin


Мнения: 309
Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Юли 25, 2005 10:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Принципно Интернет Иксплорер има такъв проблем - забавя със секунда зареждането на CSS

Повече за причната и как да се избегне има на http://www.bluerobot.com/web/css/fouc.asp

В твоя случай обаче проблемът не е в браузъра, а в това че страницата ти е огромна като размер в KB, а CSS кода за менюто ти е чак в края на HTML кода и съответно стиловете се зареждат последни.

1. Премести стиловете в началото на документа - между <HEAD> и </HEAD> таговете.
2. Виж HTML кода на страницата и помисли защо символите на кирилица са се енкоднали по този начин.
_________________
DO LESS. LIVE LONGER.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Nex



Мнения: 34
Местожителство: Kazanluk/Varna

МнениеПуснато на: Пет Авг 05, 2005 7:29    Заглавие: Отговорете с цитат

copermine написа:
само прехвърли <style> тага след </body> тага преди <head> Smile


haha kvo kaza ti ve Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
copermine



Мнения: 41
Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пет Авг 05, 2005 8:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Smile Ами като го прочетох сега и аз нищо не разбрах от това което съм писал
_________________
Едно от интересните неща в живота е:
че ако отказвате да приемете всичко освен
най доброто, то много често го получавате.
William S. Maugham
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Покажи мнения от преди:   
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Groove Manifesto Форуми -> Свобода за народа Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети